ΕΙΧΑΜΕ

1106

συμμετοχές

ΦΙΛΕΜΑΤΑ

ο Polys από την Κύπρο
για Λονδίνο A3 772
η Alexandra από την Κύπρο
για Λονδίνο A3 772
η Alexandra από την Κύπρο
για Λονδίνο A3 772
η Sofi από την Κύπρο
για Λονδίνο A3 772
η Sofi από την Κύπρο
για Λονδίνο A3 772

ΕΛAΒΑΝ ΤΟ ΦΙΛΕΜΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΕΨΕ ΤΟΥΣ;

Η φιλοξενία και η χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις στους επισκέπτες, αποτελούν χαρακτηριστικά των Κυπρίων από την αρχαιότητα. Αυτές οι αρετές κάνουν τους Κύπριους ξεχωριστούς και την Κύπρο κάτι παραπάνω από μια όμορφη χώρα.

Τo Φίλεψέ τους είναι μια ενέργεια της AEGEAN για να αναδείξει τη φιλοξενία και την ομορφιά των ανθρώπων της Κύπρου. Οποιοσδήποτε, από κάθε σημείο της χώρας, έχει τη δυνατότητα να φιλέψει κάποιον ξένο με τοπικά προϊόντα. Τα "φίλεματα" αυτά αποτελούν ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτούς που ταξίδεψαν μέχρι εδώ για να γνωρίσουν από κοντά τον αληθινό, συναρπαστικό χαρακτήρα της Κύπρου.

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από Κύπριους παραγωγούς που μας τα προσέφεραν γενναιόδωρα, έτσι ώστε αυτά να ταξιδέψουν μαζί με την κυπριακή φιλοξενία σε κάθε γωνιά του κόσμου. "Φίλεψέ τους" λοιπόν και εσύ μαζί μας επιλέγοντας δώρο, πτήση και θέση στο αεροπλάνο.

Το πλήρωμά μας θα αναλάβει να προσφέρει το δώρο σου σε έναν τυχερό επιβάτη, μαζί με μια κάρτα με ευχές και υπογεγραμμένη από εσένα.

Το «Φίλεψέ τους» θα είναι ένα τελευταίο ευχαριστώ σε εκείνους που ταξίδεψαν έως εδώ για να γνωρίσουν από κοντά τον αληθινό χαρακτήρα του τόπου μας και ταυτόχρονα, η συνέχιση και εξέλιξη της πανάρχαιας παράδοσης της φιλοξενίας και του «φιλέματος» των επισκεπτών.